Наше момиче надпя 110 певци от 22 страни в онлайн конкурс

Номинация за Гран При, първо място в категория „World hit“ и трето място в категория „Italian song“ в Международен онлайн конкурс „Abanico“ спечели благоевградчанка. Александрина Механджийска надпя 110 участници от 22 страни, а журито беше от композитори от Малта, Португалия, Израел и Полша.

Алекс стана втора по вот на публиката в италианския онлайн конкурс. Тя участва в съревнованието за таланти „Luca Bechelli – Pippolatico Music” с прекрасно изпълнение на песента „Caruso“.

Детето – чудо, както я наричаме в родния Благоевград, е на 15 г. и е ученичка в музикална паралелка в Националната хуманитарна гимназия в града. От 6 – годишна свири на пиано, от 9 – годишна започва да се занимава с пеене. През годините е носител на много награди от международни и национални конкурси. Сред трофеите са 9 „Гран при“, 34 първи, 4 втори, 4 трети места. Алекс изучава няколко чужди езици, а също и компютърни езици. Интересува се от видеозаснемане и обработка, създаване на анимация, speedcubing. Освен това е доброволец към Българския червен кръст.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *