Какво ще правят децата през лятото в Банско

Подайте декларация до края на седмицата, ако сте в Банско и искате детето ви да посещава занимания по интереси през лятото. Има много и различни за имания, те ще се организират въпреки извънредната епидемична обстановка, само на открито и при спазване на всички противоепидемични мерки. Всяко дете би намерило своя интерес.

Изборът за най-малките, децата от детската градина е между: Детска полицейска школа, Школа по Изобразително изкуство, Школа по музика, Клуб „Народни танци” и Опознаване на културно-историческото наследство на родния край (посещения на музейните обекти).

По-големите, децата от училище могат да избират между Школа по Изобразително изкуство, Школа по музика, Клуб „Народни танци”, Спортни игри, Спортна аеробика, Театрално изкуство, Опознаване на културно-историческото наследство на родния край (посещения на музейните обекти), Детска полицейска школа, Развлекателни разходки в ниската част на планината с опознавателен и обучителен характер.

Грижите на децата са поверени на учители, треньори от спортните клубове, полицейски и общински служители. С грижа за здравето и сигурността на децата, се предвижда дейностите да се провеждат само на открито в по-прохладните часове от 09.00 до 11.00 и от 16.30 до 18.30 часа.

На 12 юни 2020 г. Ще бъде обявен графикът и организацията на заниманията за деца. Но до 31 май трябва родителите да подадат декларация, че децата ще се включат в лятната програма.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *