Забравихме вируса на Първи юни

Тълпи от малки и големи, концерти, танци, без маски, без разстояние,  сякаш  забравихме вече пандемията. Празникът в центъра на Благоевград тече с пълна сила. А в училищата пък на матурата – като в операционна зала. Парадокси – колкото искаме. Е, да се надяваме, че пандемията отшумява и мже да се върнем към предишния си начин на живот. Все пак и днес от щаба са добри новините – само шестима заразени.

Детският празник в Благоевград започна с много забавления, изненади и богата програма, която ще продължи през целия ден. Началото на най- слънчевият празник започна от 10,00 часа с концерт на пл. „Македония“. Фолклорна група ,,Бисери“, Детска вокална формация „Мая“, Балетна школа „Кроазе“ към ЦЛТРДБ, Божана Митова, Денс студио „Дежа Вю“, с ръководител Ани Хачатрян, Танцова формация „Астра“- Благоевград, с ръководител Галина Златкова, Танцов клуб „Блясък“, с ръководител Лидия Томова ще забавляват децата на Благоевград.

Водещ на събитието e актрисата и режисьор Жанет Керанова. Паралелно с танците и веселието на площада, децата ще се забавляват и с детска шоу- програма на Аниматорска група „Мини“. Община Благоевград е осигурила много изненади и подаръци за празника на детето. Финал на празничната програма на пл. ,,Македония“- 12:00ч., а в останалите райони на града е 19 часа.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *