15-год. дилър падна в полицейския капан и още:

15-годишен младеж от Благоевград  е задържан от полицията. Той разпространил на друго непълнолетно лице около 0,5 грама марихуана. В хода на работата по случая е установено, че в двор на къща в Благоевград, същият е съхранявал около 11,49 грама марихуана.

И още двама дилъри на дрога паднаха в полицейския капан при специализирана полицейска операция.

При извършена, в района на ул.“Пенчо Славейков“ в гр.Гоце Делчев, проверка на 45-годишен от града, у същия е намерена и иззета около 89,37 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. При последващо претърсване и изземване на жилище в гр.Гоце Делчев, обитавано от същия са намерени и иззети: около 1,13 грама канабис и електронна везна.

В хода на работата по случая е установен и задържан 40-годишен от гр. Гоце Делчев, разпространил на лицето наркотичното вещество, като в жилището му в града са намерени и иззети: около 243,65 грама канабис и електронна везна. От полицейските служители е проверен и домът на 39-годишен от гр.Гоце Делчев.

Намерено и иззето е около 2,06 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин. Образувани са досъдебни производства. Работата продължава.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *