Наплив към спортните специалности в ЮЗУ

Поради големия интерес и запитвания от страна на кандидат-студенти, Югозападният университет „Неофит Рилски“ ще проведе допълнителни практически изпити по вид спорт и по физическа подготовка. Изпитите ще се състоят на 27 юни 2020 г.

Документи за явяване на практически изпити се приемат в Учебен корпус № 1 на университета (Кандидатстудентски център – стая 1102А, ул. Иван Михайлов № 66) до 26 юни 2020 г. или чрез онлайн регистрация:  https://ksk.swu.bg/WebClient/ до 25 юни 2020 г.

Междувременно всеки работен петък до 3 юли 2020 г. университетът провежда онлайн  изпити по български език, история на България, география на България, математика, химия, биология, английски език, практически изпити по рисуване, танци, музика, актьорско майсторство и за филмови и телевизионни изкуства. Онлайн изпитите са с начален час 14:00.

За да участват в класирането по специалности, желаещите да се обучават в Югозападния университет „Неофит Рилски“ могат да подадат своите документи до 5 юли 2020 г. Първото класиране ще бъде обявено на 7 юли 2020 г.

Подробна информация за провеждането на кандидатстудентските изпити, предлаганите специалности и необходимите документи можете да откриете на университетския сайт: www.swu.bg

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *