Почетна грамота от БЧК за кръводаряване

Почетна грамота от БЧК получи общинският ръководител на ПП ГЕРБ – община Благоевград инж. Росица Димитрова. Грамотата е  за утвърждаване на хуманната същност на Червения кръст в интерес на обществото и държавата. Отличието, подписано лично от председателя на хуманитарната организация маг. фарм. Христо Григоров, бе връчено от д-р Бойка Маринова, началник на Отделение по трансфузионна хематология към МБАЛ – Благоевград и представители на БЧК. ПП ГЕРБ – община Благоевград получава признанието за доказано отговорно отношение и активно участие на ръководството и членовете в организирани кръводарителски акции.

Ръководството на ПП ГЕРБ – община Благоевград непрекъснато подкрепя благородни каузи. В края на март 2020 г., например, областният координатор на ПП ГЕРБ – община Благоевград Андрей Новаков, общинският ръководител инж. Росица Димитрова, общински съветници и членове на партията, бяха сред първите, отзовали се на призива на кръводаряване на Министерство на здравеопазването.

Инж. Росица Димитрова получи почетната грамота в Кръвен център – Благоевград, след което се запозна с проблемите свързани с материалната база, с която разполага отделението, като декларира готовност за съдействие.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *