Вижте първия учебен СПА център:

Първият учебен СПА -център в България. Намира се в Земеделска професионална гимназия „Климент Тимирязев“  в Сандански. Министърът на образованието Красимир Вълчев, кметът Атанас Стоянов и директорът на Емил Терзийски откриха СПА-центъра. В него ще провеждат учебната и производствената си практика учениците от професия „Изпълнител на термални процедури“.

Отслужен бе водосвет за здраве и успех, а за тържественото настроение на гостите се погрижиха момчетата от Общински Духов Оркестър- Сандански.

Ученическият СПА център предлага висококачествено професионално обучение на кадри, които да се развиват и работят в сферата на един от водещите отрасли на територията на община Сандански!

Министърът поздрави учениците, избрали гимназията за професионалното си обучение. Сандански се утвърждава като център за развитието на СПА туризма, а финансирането на проекта е осигурено от Националната програма за модернизация на професионалното образование, министерството и от собствения бюджет на учебното заведение.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *