Как да носите ботуши над коляното с вкус ако сте над 40

Ботушите над коляното изминаха дългия път от „малко крайни“ допреди няколко години до „преобладаващи“ към момента. Тези на равен или нисък ток изглеждат приказно в комбинация с любимия ви пуловер и дънки, а тези на висок ток – с поли и рокли, независимо от вашата възраст, стига да спазвате колко правила.

Ето няколко насоки, които трябва да имате в предвид, ако сте над 40, 50 или повече и искате да изглеждате стилно!

Ако си умирате да дадете шанс на ботушите над коляното, но се безпокоите, че може да изглеждате глупаво, недейте! Заложете на сигурното и изберете такива с нисък или равен ток. Ето каква е причината: плоската пета компенсира височината на ботуша и смекчава супер секси посланието, което тези ботуши излъчват. Вместо това, ще минете в графа небрежен шик.

Изберете велур

Той създава малко по-небрежна визия от кожата, така че е чудесен старт. Съчетайте с тесни дънки или панталони. Ако краката ви са по-къси, спрете се на черното. Така ще ги удължите. Приятната текстура на велура ще ви гарантира, че черното няма да стои скучно. Ако не ви притеснява дължината на крака, потърсете контрастен ботуш като кафяв или мерло, или дори тъмно синьо.

Не показвайте прекалено много краката си

Доста млади момичета носят къси, кокетни мини рокли с ботуши над коляното на висок ток и изглеждат супер сладки, но жена на зряла възраст би изглеждала сякаш се е облекла като момиченце. Подберете рокля, която не е твърде къса или ефектна. Ботушите ви почти трябва да се срещат с подгъва ви.

Туниките са чудесен пример за съчетание с ботушите над коляното. Създавате скромен стил, който оставя цялото внимание върху обувките ви.

Съобразете се с пропорциите – дълго върху свободно. Тази популярна рецепта за стил, работи във всяка възраст. Облечете пухкав, огромен пуловер и го носете с дънки и ботуши над коляното. Ще изглеждате подмладени и ще подчертаете добре фигурата си.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *