Каква модерна оранжерия откриха в Гоце Делчев!

Модерна оранжерия имат вече в Гоце Делчев. Днес тя беше открита  в двора на социалното предприятие „Цветен град“.  Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов, народният представител Богдан Боцев, председателят на Общинския съвет Димитър Балтаджиев прерязаха лентата.

Неврокопският митрополит Серафим отслужи църковен водосвет за здраве и благоденствие.

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов отправи приветствие и специални благодарности към екипа на общината, разработил и защитил европейския проект и към фирмата, извършила строителните дейности, като подчерта, че това е много важна стъпка за града и региона, даваща възможност за трудова заетост и придобиване на нови професионални умения за хора от уязвимите групи.

Кметът Москов подчерта, че освен за зацветяване на обществените площи в града и селата на общината, оранжерията има капацитет да предлага цветя за лично ползване и за нуждите на фирми и граждани от региона. Благодарение на социалното предприятие „Цветен град“, град Гоце Делчев и селата в общината ще станат по-цветни и красиви.

Емилия Траханарова, директор на социалното предприятие, акцентира върху модерните възможности, които са предвидени в рамките на оранжерията и изрази увереност в посока успешно реализиране на социалното предприятие.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *