ВиК екипи на крак, отстраняват сложна авария

Сериозна авария възникна на пешеходната алея за парк „Бачиново“. Екипи на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград работят по отстраняването й. Веднага след получаване на сигнала, специалисти са се отзовали и са започнали ремонтни дейности на етернитови тръби Ф 300. Периметърът е обезопасен, а на място е ситуирана и цялата необходима техника за отстраняване на проблема.

Поради сложността на аварията ВиК – Благоевград не може да се ангажира с конкретен час за приключване на дейностите. Инженери и работни екипи полагат всички усилия проблемът да бъде отстранен възможно най-скоро. Заради повредата част от жилищните блокове и търговски обекти покрай алеята в момента са без вода. Необходимо е да се изчакат няколко дни, за да се предприеме зариване на изкопа, а причините за това са технологични.

ВиК – Благоевград призовава за повишено внимание от страна на гражданите! Ръководството на дружеството се извинява за причиненото неудобство и невъзможността за свободно придвижване в района, като благодари за проявеното разбиране от страна на жителите!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *