Гербери се хвалят с 50 заявки за членство за няколко дни

ГЕРБ започват да стягат редиците в Пиринско. По време на събрание в Сандански областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков коментира, че структурите на партията по места трябва да продължат своята активна работа. „Да сме отворени към проблемите на хората е силата на ГЕРБ, затова и привличаме все повече нови членове. Само за няколко дни имаме 50 заявки за членство от село Филипово. Нараства и броят на новоприетите в Благоевград“, съобщи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП.

Като пример за добра работа Андрей Новаков посочи и общите усилия на съветниците и ръководството на ГЕРБ-Гоце Делчев, благодарение на които бе успешно решен проблемът с оставките на лекарите в града.

На събранието на ГЕРБ-Благоевград участваха ръководители на общинските структури на ГЕРБ, народни представители, евродепутати, общински съветници, кметове на населени места и председатели на общински съвети. По време на срещата бяха спазени всички противоепидемични мерки, препоръчани от здравните власти.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *