Колко адреналин и атрактивни изпълнения!

Невиждан интерес от страна на публиката на състезанието “Three Mountains Hard Enduro Bansko” – част от Републиканския шампионат BG-Х Enduro.  Състезателите демонстрираха професионални умения при преодоляването на изключително трудни терени в района на Елешница и около манастира “Св. Панталеймон” до Добринище през първия ден от състезанието и зарадваха любителите на мотоспорта с атрактивни изпълнения по време на ендуро кроса през втория.

Освен професионалната подготовка на трасетата и отличната организация от страна на домакините, за пълното удоволствие на малки и големи в публиката допринесе и хубавото време и през двата дни на състезанието.

Най-добрите състезатели на България бяха наградени от кмета на община Банско – Иван Кадев, председателя на Общински съвет Банско – Димитър Русков, председателя на Мотодружина Банско – Йордан Ковачев, председателя на шампионата BG-X Enduro – Тодор Пашов и председателя на Комисията по младежки дейности и спорт към Общински съвет Банско – Александър Весков.

Но най-голямата награда за всички – състезатели и организатори, остават огромният интерес към събитието и радостта на зрителите.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *