Масло Eneos – първокласно масло, идващо от Япония

Eneos е бранд името на група от смазочни продукти, произвеждани в Япония. Марката е създадена от компаниятта JXTG Nippon Oil & Energy Corporation. Цялата гама продукти ENEOS се отличава с впечатляваща дълбочина на качеството.

Името на марката ENEOS е създадено чрез комбиниране на „ENERGY“ и „NEOS“, гръцката дума за „ново“.

Благодарение на съвместни изследвания с японските автомобилни производители, екипът на JXTG за вътрешни изследвания (R&D) разработва изключителни смазочни материали с усъвършенствана технология и за добавки и за моторно масло. Този уникален подход прави продуктите с марката ENEOS един от най-качествените смазочни материали и моторно масло, предлагани на световния пазар и в Motornomaslo.bg в днешно време. ENEOS Motor Oil осигуряват отлична мощност и производителност с превъзходна икономия на гориво за широк спектър приложения, включително леки автомобили, състезателни автомобили, мотоциклети, тежкотоварни камиони и строителни машини. В същото време усъвършенстваната му технология гарантира дълготрайна защита за всички видове двигатели при всички работни условия, дори и най-тежките.

Гамата ENEOS варира от смазочни материали за оптимална защита при работа при най-екстремните температурни колебания, например при двигатели с висока производителност, до екологично чисти моторни масла, които осигуряват превъзходна икономия на гориво и защитават околната среда, предназначени за хибридни превозни средства, до спомагателни продукти като трансмисионни течности , спирачни и съединителни течности, охлаждащи течности и антифриз. Всички те са проектирани да надхвърлят най-високите стандарти на автомобилната индустрия.

Коя е компанията, която стои зад масло Eneos?

JXTG Nippon Oil & Energy Corporation е напълно интегрирана петролна компания, номер 1 в Япония. Със седалище в Токио, JXTG предоставя петролни продукти и услуги, както и енергийни решения в целия свят. Като дългогодишен доставчик на оригинално оборудване (OEM), включващи водещи японски автомобилни производители, JXTG произвежда високо технически и специализирани напълно синтетични смазки и трансмисионни течности под марката ENEOS.

Освен това JXTG разработва високоефективни моторни масла за моторни спортове, за да осигури „тайно предимство“ на водачите и мотоциклетистите. Поради тази причина марката ENEOS е дългогодишен официален спонсор на множество състезателни екипи, по-специално Yamaha Factory Racing Team в MotoGP.

Добре запозната с това, че играе ключова роля в екологичните въпроси, JXTG се ангажира с важна мисия: да допринася за развитието на устойчива икономика и обществото чрез иновации в секторите на енергетиката и ресурсите. Ето защо най-модерните технологични продукти на JXTG са проектирани да защитават околната среда през целия жизнен цикъл на автомобила, като намаляват въглеродните емисии, подобряват икономията на гориво и намаляват износването на компонентите. В Motornomaslo.bg ще откриете широка гама от най-новите продукти на масло Eneos, като всички те са с доказано качество и на изключително добри цени. Японските продукти не правят компромис нито с екологичността, нито с качеството.

Кого спонсорират маслата Eneos?

Страстта към високите скорости насочва ENEOS към достигането на високи постижения, както в продуктите, така и в спорта.

Всички партньорства, които изграждат са водени от страстта към скоростта. В продължение на много години ENEOS технологията е дълбоко вкоренена в автомобилните спортове. От Dakar Rally до F1, от Super GT до MotoGP, високата скорост и върховите характеристики винаги са били крайното изискване. Като доставчик на OEM фабрични смазки, JXTG винаги се е ангажирал да предоставя на своите клиенти производителност на OEM във всеки продукт на ENEOS.

Освен това, JXTG винаги е изградил партньорства с няколко състезателни екипа за популяризиране на марката и технологиите ENEOS в световен мащаб. Днес ENEOS е първокласно моторно масло с не само репутация на OEM и водеща марка, но и с висококачествено родословие за моторни спортове, което включва – страстен официален спонсор на Monster Yamaha Racing Team в MotoGP и горд партньор на наградените # 12 Maverick Viñales и 9-кратен световен шампион # 46 Валентино Роси.
От 2018 г. насам компанията отбеляза първа стъпка към спонсорството на традиционните отборни спортове в Европа, като ENEOS се превърна в глобален партньор с Turkish Airlines EuroLeague Basketball. Това партньорство започна с баскетболния сезон 2018/19 и има за цел да повиши осведомеността на марката ENEOS в Европа чрез търсене и ангажиране с нова клиентска база.

Партньорството с EuroLeague произтича от прецизна стратегия: официалните вносители и дистрибутори на ENEOS продукти са широко разпространени в повечето страни, които са дом и на баскетболните отбори, участващи в шампионата в Евролигата. Няма по-добра възможност от тази да събереш шофьори и фенове на баскетбола.

Като най-популярната и бързо развиваща се спортна лига в Европа, EuroLeague споделя с ENEOS своите основни идеали: стремеж към бърз растеж, воля за постигане на най-добро представяне и силна страст към високи постижения. Същата стратегия за печелене, накара компанията да установи още едно партньорство в най-популярния спорт в света: футболът. От 2019 г. ENEOS е официален спонсор на Galatasaray S.K. Истанбул, един от най-успешните турски футболни клубове. Всички тези партньорства са създадени под знака на страстта.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *