Изпратиха лъвчетата в столична ветеринарна клиника

Двете лъвчета, които се родиха в зоопарка в Благоевград, миналия петък вече са в столична ветеринарна клиника. Taм за тях ще се погрижат специалисти, ще  бъдат положени всички медицински грижи, които са необходими, за да се съхрани живота и здравето им.

Междувременно, община Благоевград започва ремонт и разширяване на клетката, за да се осигурим място за лъвчетата, когато се приберат.

Има хора, които проявяват интерес и желание да осиновят лъвчетата. Те ще  помогнат финансово, за да им създадат условията, които са  необходими, за да живеят и растат животните в нашия зоопарк.

Кметът Румен Томов е разпоредил да се полагат специални грижи и за лъвицата, да и се осигури подходяща храна, за да укрепне след раждането.

От община Благоевград ще се консултират за всичко, което касае отглеждането на лъвчетата с Фондация „Четири лапи“, както и с други организации, които имат експертиза и опит, за да им се осигурат най-добрите условия. И съвсем скоро да радват децата на града.

Община Благоевград е благодарна на хората, които изявиха желание, да помогнат и предоставя банкова сметка, в която всеки, който има желание и възможност, може да дари средства за създаването на по-добри условия за живот на новите обитатели на зоопарка в Благоевград:

Сметка
BG87 SOMB 91308413725344

Получател
Община Благоевград

Основание за плащане
За лъвчетатаВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *