Благоевградчанин падна на коляно с годежен пръстен на концерта на Графа в Пловдив

Благоевградчанин падна на коляно пред любимата си с кутийка с годежен пръстен в ръка. Това стана на концерт на Графа в Пловдив. Косьо излезе с микрофон в ръка и развълнувано обяви, че не изпуска концертите на любимия си изпълнител, но този път смята да повика и една специална жена на сцената – приятелката си Лора. Тя получи своя подарък за рождения си ден, като буквално не подозирала как животът ще се преобърне в друга житейска посока.

Гвоздеят на шоуто бил моментът, в който Графа обявил, че точно в този миг се чуди как да продължи сценарият – вълнуващо или по-вълнуващо. И докато музикантите мислят, публиката избухнала в овации, а Ампов повикал на сцената младеж на име Косьо.

Костадин Богдански  е син на шефката на Руския културно-информационен клуб в Благоевград Виктория Богданска.

Тя написа във  Фейсбук, че той е трябвало да направи това в Св. Петербург през август, но полетът е отменен. „Но сега всички знаят!“ Виктория получи десетки поздравления от близките си в социалната мрежа. Тя има още един син Венцислав, от когото има внучка Калина.

А ето какво написа и Костадин:

„ Рядко публикувам тук, но ще си позволя да споделя един изключителен за мен и Лори момент.

Вчера тя получи своя подарък за рождения ден, като буквално секунди до моето действие, тя изобщо не подозираше как животът ще се преобърне в друга житейска посока.

Тя беше там щастлива. Каза ми го по време на концерта. Аз обещах, че това ще е най-ниското ниво на щастие в живота й.

Категоричен съм, че ще спазя обещанието.

И ето ни, там, в Античния театър, на фона на музикалната приказка, с благословията на Влади Ампов – Графа, отправих своя въпрос към нея.Тя каза: “Да” )))

Благодаря на Влади и целия екип на Монте Мюзик.

Нямаше по-вълнуващ вариант за нашия нов път ))

Пожелаваме на младото семейство много щастие, а дали Графа ще кумува, предстои да разберем.

Снимки фейсбукВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *