Септември победи в последна проверка

Септември (Симитли) посрещна Марек (Дупница) за последна проверка преди официалното започване на шампионата.

Добра контрола направиха момчетата на Иво Тренчев на днешната контрола. Тя се игра на стадиона в Симитли на осветление и завърши с резултат 4:3 в полза за момчетата на Симитли.

Гостите от Дупница поведоха в резултата малко след началото на мача, след грешка на момчетата на Септември. Не много време след това, гостите отбелязаха още едно попадение, с което резултатът стана 0:2.

След двата гола в своята врата, футболистите на Септември бързо се мобилизираха и в 24-тата минута гол отбеляза Китан Василев. В 28-ма минута, след точно попадение на Христо Младенов, резултатът бе изравнен. В края на първото полувреме, Ивайло Михайлов бе точен във вратата на противника и така отборът на Септември (Симитли) поведе с 3:2. В 43-та минута, обаче, гостите отвърнаха и изравниха резултата.

Почти до края на втората половина от срещата нямаше отбелязан гол, докато Борислав Хазуров направи точно попадение, с което спечели и победата в днешната проверка.

Така с победа 4:3 за Септември завърши последната контрола в подготовката.

Следващата събота шампионатът започва официално. За първия си мач, Септември посреща Литекс. Засега срещата ще се играе БЕЗ ПУБЛИКА заради мерките срещу разпространението на коронавируса и Заповед № РД-01-393/09.07.2020 г. на министъра на здравеопазването, която гласи, че всички спортни събития на открито и закрито ще се провеждат без публика.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *