Букмейкърите отвориха пазарите за летните футболни трансфери

Дойде дългоочакваният трансферен прозорец и с това милиони футболни фенове ще се запасят с надежда, че тази година ще успеят да привлекат следващия духовен наследник на Кристиано Роналдо, Роналдиньо и други спортни величия. Това е времето, в което всеки истински спортен запалянко ще се моли на мениджърите да подсилят отбора и да повишат шансовете за трофей. Предстои да видим милиони евро, които да летят от сметката на един отбор в друг.

Именно трансферният прозорец може да ни покаже какъв футбол ще гледаме през следващите месеци, а най-важното е, че все повече букмейкъри виждат още едно звено за пазари, където играчите да използват своя спортен нюх и да го канализират в печалби. Този период е интересен и по още една причина – няма медия, която да не се стреми да отрази максимално точно събитията и практически можем да видим как всеки ден се появяват най-различни спекулации.

Футболните таланти също не са малко, следователно и собствениците са готови да наддават за една от най-скъпите придобивки в света – футболисти, с които да напишат една нова история. Трябва да признаем на хазартния свят, че като цяло винаги намират най-интересните възможни предложения и са готови да създадат една малка спортна вселена, в която всеки може да очаква да се случи чудото.

Интересни предложения, освен шансовете на един играч да отиде от един отбор в друг са и тези, в които букмейкърът предлага прогнози за следващата година и Европейското първенство, в което се правят примерни прогнози за играчи, които ще бъдат избрани от национален отбор. Сред интригуващите предложения например можем да видим следващият перманентен треньор на Манчестър Юнайтед, като номинирани са интригуващи лица като г-н Арсен Венгер.

Впрочем, трансферният прозорец е пълен с интригуващи предизвикателства. Можем да си изберем име на играч и да открием пазари и потенциални отбори, в които може да играе. Повечето букмейкъри освен това предлагат и определен краен срок – преди края на трансферния прозорец, в последния ден от него и още много други. Един пример може да ни покаже, че Санчо е спряган за футболист на Манчестър Юнайтед, Ливърпул, Манчестър Сити, Челси и още много други.

Можем да видим, че Хари Кейн например е кандидат за редицата на дяволите от Манчестър Юнайтед, гражданите от Манчестър Сити и евентуално испанския гранд Барселона. Точно тук може да забележим, че букмейкърът бет365 дава интересна възможност за феновете на футболиста. Те питат колко точно гола ще отбележи, докато е все още в настоящия си отбор – Тотнъм. Впрочем това не е единствената изненада, която можем да открием от него в цялостното ревю за Бет365 можем да попаднем и на други интересни и вълнуващи предложения, които в повечето случаи добавят доза високо настроение и мотивация за призоваване на всички спортни експерти.

И макар трансферният прозорец да е значително кратък, не трябва да забравяме, че има и зимен такъв, в който обикновено мениджърите се стремят да запълнят празнините и да се реабилитират от направените евентуално не толкова успешни избори. По-важното е, че именно тук откриваме много и разнообразни възможности за забавление. Можем само да си представим какво са мислили феновете на Златан Ибрахимович – този популярен футболен наемник, който никога не стои на едно място и рядко се задържа в един отбор. От друга страна можем да бъдем сигурни, че и сега името му се спряга за потенциална победа и дава шансове за още повече изненади. Категорични сме, че и този трансферен прозорец ще има изненади, а най-важното е, че всичко се случва понякога за дни, друг път за седмица, а често са необходими и часове за финализирането на една сделка.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *