Как две знамена, една колона и едно малко плакатче спънаха работата на общината

Прибирането на озвучителната техника от протестите в сградата на общината в Благоевград разбуни духовете в социалната мрежа.

Благоевградчанин зададе куп въпроси към кмета Румен Томов и действията му, свързани с организираните протестни действия в Благоевград. Дори стигнаха и по-далеч, като свързаха кмета  с организирането на протестите.

„Това са две знамена, една колона и едно малко плакатче, което ние си позволихме да помолим охраната да внесе на един дъжд“, коментира един от водачите на протестите, общинският съветник и лидер на ДСБ Калоян Ханджийски. След това част от колегите му  са използвали още няколко пъти да ги внесат.

Той не намира нищо нередно, но използва случая да се извини, ако някой са засегнали. Ханджийски е категоричен, че  сградата на общината трябва да служи на гражданите на този град и не вижда две знамена, една колона и едно малко плакатче на някого да пречат.

Въпреки това те ще се съобразят и няма да ги слагат повече там.

А относно Христо Иванов и замесването му с името на Маджо за Ханджийски това е активно мероприятие на шайка милиционери. Покрай сагата с Росенец се опитали дори с Доган да направят колаборация. „Знаем кои са приятелите на Маджо, те са видни от хиляди километри. И понеже това носи негативи, искат да ги пришият на Христо. Няма да им се получи“, категоричен е Ханджийски, като  се обръща към тях отново да си подават оставката.

За любовта му към планините, за връзката между планините и протестите, за мечтания връх в природата и върхът в политиката очаквайте още от интервюто с Калоян Ханджийски.

 

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *