Порицаха мърльовците в евроселото

Пакостници цапат и дразнят в едно от най-подредените и чисти български села, село Черниче, симитлийска община. Местните са вдигнали ръце от хайка разбойници. Ето заради това загубиха търпение и търпимост местните, начело с кмет:

Засега порицанието е в социалните мрежи.

„Това е другото лице на младежта. За съжаление след многократни забележки ефект няма. Всяка сутрин намираме парка в това състояние. Има кошове през 3 метра, а боклуците са навсякъде , но не и в тях. Умоляваме подрастващите и техните родители да променим това, да покажем, че можем да съхраняваме и надграждаме!!!“, срамуват се местните.

„Инициирахме тази публикация, защото ефект от забележки няма. Дори полицаи спират вечер да направят забележка на присъстващите лица, но ефекта се вижда от снимките. Времето което се губи за почистването на парка може да бъде оползотворено за почистването на друга част от селото. Готов съм да приложа снимки и от още поне две места в селото, където се изхвърлят отпадъци. Трябва да разберем, че каквото правим си го правим на нас, и хубаво, и лошо!!!“, протеститра кметът Георги Стефанов.

 

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *