Протестите стихнаха, протестърът е на море

Рехави протести в Благоевград последните няколко дни. Дори и навръх Съединението недоволните на площада бяха 10-ина, предишните вечери също. Дали заради трите почивни дни или  протестиращите се умориха повече от 60 дни, или пък защото главният протестиращ е на море.

Общинският съветник Калоян Ханджийски, след изкачването на планинските върхове, пусна няколко морски снимки. И заваляха коментари и закачки. Някои пишеха, че последната му снимка била в някаква камионетка с белезници. Явно са го заточили на о. Св. Анастасия или пък  „Аполон събира сили за 10-ти и т.н“. Имаше и такива, които се интересуваха   кой ще протестира.

Лидерът на ДСБ побърза да успокои притеснените, че утре се прибира.

А преди да замине за море протестните действия бяха не само в Благоевград, а и в региона.  Разлог, Сандански и накрая на националния протест в София, където дори беше закопчан с белезници заради непристойно поведение.

Ханджийски нареди и простор на площада. Изложбата “Мръсните дрехи на простора” опънаха на въжета пред кметството. Целта на изложбата е да покаже 26 от неизпълнените обещания на премиера.

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *