Рев на мотори озвучава благоевградско в неделя

Четвъртият кръг от републиканския шампионат по мотокрос е. Grand Prix Благоевград 2020 е на мотополигон „Зелен дол“ в благоевградското село Зелен дол, по пътя към границата в Македония, тази неделя, 20-ти септември.

В състезанието се очаква да вземат участие близо 110 състезатели от България и Румъния, като няма да бъде неочаквано и няколко гръцки пилота да се заявят в последния възможен момент, обявиха в аванс организаторите. След три кръга от Републиканския шампионат (от общо седем), Благоевград се явява междинна точка в сезона.

Председателят на организационния комитет „Гран При България“Румен Петков благодари на местната власт вБлагоевград за оказаната подкрепа: „Независимо от незавидното положение на общините в момента, които са на втори план в държавата, предвид епидемиологичната обстановка, екипът на Община Благоевград направи невъзможното, за да се проведе този кръг от шампионата Grand Prix Благоевград 2020“ .

Кметът на Благоевград Румен Томов увери, че „всяко събитие, което се осъществява на територията на община Благоевград и с наша подкрепа и желание, е за да дадем на нашите жители и любителите на всеки един спорт, едно незабравимо изживяване. Подрастващото поколение ще намери място за своята бъдеща изява. Всички спортни състезания са добре дошли на територията на община Благоевград.“Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *