Активът на ГЕРБ в Сандански пасивни, в Банско с похвала

Не трябва да стоите пасивно, а да се срещате на терен с хората и да работите за решаване на техните проблеми. Това призова административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов на среща с актива на партията в Сандански.

Според Цветомир Паунов е важно структурите да излязат от състоянието на рутина, което е притъпило чувствителността към обществените проблеми, като общинските съветници трябва да правят политики и да се информира обществеността за всичко, което се прави в общинските съвети.

„Важни са селата в общината, защото там има много население, затова започваме приемни на общинските съветници на ГЕРБ по места. Хората имат нужда да се срещат с нас, да им помогнем”, подчерта Стоян Стоев.

По време на работната среща бяха коментира проблемите на кметовете на населени места, които не получават подкрепа от общинското управление. Андрей Новаков заяви, че ще се подпомогнат кметовете, за да реализарт свои проекти за облагородяване на селата и превръщането им в по-добри места за живеене.

Цветомир Паунов похвали актива на ГЕРБ в Банско. За него след загубата на местните избори направили добър екип и работили активно.

„Единственият мотив на напусналите ГЕРБ през последните месеци са личните икономически интереси, които винаги са поставяли над интересите на партията, като това са не повече от 300 души в цялата страна. Не допускайте интриги и съмнения между вас. Напусналите ГЕРБ не заеха принципна позиция, но така са преценили. Пожелавам им успех”, заяви Цветомир Паунов по повод питане на участници в срещата за отказа от членство в ГЕРБ на бивши кметове на партията, провалили се на последните местни избори.

В срещата участваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрейн Новаков, областният административен секретар на партията и народен представител Даниела Савеклиева, еврудепутатът Асим Адемов, народният представител Георги Динев и общинският ръководител на ГЕРБ-Сандански Стоян Стоев.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *