Търсят се още 10 учители и 11 медсестри в Пиринско

Все още не са си набавили учители в училищата в Пиринско.

Бюрата по труда обявиха 15 дни след началото на учебната година все още свободни места за учители в Благоевградска област. Най-много са в Сандански. В курортния град се търсят двама ресурсни учители, учител, английски и немски език, учител в детска градина, учител по химия, както и логопед. В Благоевград се търси учител по теоретично обучение, учител в детска градина. Също така има нужда от мениджър екип, приемчик в автосервиз, управител  транспорт и началник -производство.

В Гоце Делчев трябва  учител, общообразователен учебен предмет в прогимназиален етап с чужди езици и филология, английски език, учител, общообразователен учебен предмет в гимназиален етап, биология и здравно образование, учител в ДГ, социален работник. Търсят се и 11 медицински сестри. Има нужда и от библиотекар, двама моделиер – конструктори на облекла, двама оператори, въвеждане на данни и електротехник, промишлено предприятие.

В Разлог също не са си набавили учители.  Учител спортна подготовка и учител, общообразователен учебен предмет в гимназиален етап с физика и математика се търсят. Има нужда и от администратори в хотел.

В Петрич са се снабдили с учители, 0 места.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *