С 30% повече приети студенти дадоха старт на академичната година в ЮЗУ (видео)

С видеообръщение на ректора проф. д-р Борислав Юруков Югозападният университет „Неофит Рилски“ откри новата академична година.

Броят на приетите студенти е с 30% повече в сравнение с миналата година, се похвали проф. д-р Юруков във видеообръщението. „Днес с радост мога да кажа, че нашият университет продължава да бъде сред най-предпочитаните висши училища в страната. Въпреки трудностите, свързани с пандемията, успяхме да реализираме изключително успешна кандидатстудентска кампания.

Рязко е увеличен и интересът към платената форма на обучение. Това показва, че Югозападният университет е търсен и желан от Вас – младите хора, които искате да получите висококачествено образование, за да осигурите по-добро бъдеще за Вас и следващите поколения“, каза още Юруков, като пожела годините, прекарани в Югозападния университет, да се превърнат в най-добрата им инвестиция за бъдещето.

Поради извънредната епидемична обстановка в страната и спазване на противоепидемичните мерки, откриването на новата академична 2020/2021 година в Югозападния университет „Неофит Рилски“  се проведе по специалности, само за студентите в първи курс.

Ето и цялото видеообръщение на ректора:

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *