Голф турнир събира пари за изявени студенти

Голф турнир осигурява стипендии за изявени студенти на Американския университет в България.

На 10 октомври в „Пирин Голф и Кънтри Клуб“ край Банско Американският университет в България (АУБ) събира свои приятели и поддръжници на целодневен благотворителен голф турнир за любители. Събитието AUBG & Friends Fundraising Golf Tournament се провежда веднъж годишно и набира средства, които се изразходват за стипендии на талантливи студенти. Благодарение на тазгодишното четвърто издание на състезанието ще бъдат поощрени млади хора със забележителни изяви в спорта.

Университетът кани за участие в турнира представители на публичния и частния сектор, както и възпитаници на АУБ, които са сред най-активните дарители на своята Alma Mater, преподаватели и студенти. Форматът на състезанието е индивидуален Stableford в две дивизии. За начинаещите е предвидено кратко въвеждащо обучение. Подготвени са индивидуални и групови пакети за участие, за да може всеки желаещ да се включи според финансовите си възможности и да подкрепи каузата на АУБ. Специална програма ще осигури приятно прекарване на придружителите и семействата на участниците. Във вечерните часове се провеждат награждаването на победителите и официалният коктейл.

Освен благотворителната цел, събитието е оригинален формат за създаване и укрепване на контакти между университета от една страна, и държавната администрация и частния бизнес от друга, в неформална среда и приятелска атмосфера.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *