Сребро за мотошампиона на Симитли

Шампионът на Симитли Митко Грозданов завоюва второ място на почетната стълбица. Това стана на 3-ти и 4-ти октомври на мотополигон Троян, където се проведе кръг от Европейския шампионат по мотокрос и първото издание на Мотокрос на Балканските нации. Това състезание се явява и най-голямото отборно състезание, организирано от Балканския мотоциклетен съюз.

Отличното трасе и прекрасното време бяха предпоставка за силен мотокрос. Рекордните 132 състезатели от България, Румъния, Македония, Гърция и Турция караха в различните класове.

В клас МХ2 взе участие Димитър Грозданов от МХ ТИЙМ СИМИТЛИ. Митко направи едно страхотно представяне, като в първия манш завърши на трета позиция, а във втори манш, показа какво още може и се пребори за второто място. Така Грозданов се прибра в Симитли с подиум на второ място в крайното класиране от Европейския шампионат по мотокрос, проведен в Троян.

Очаквано за всички и заслужено българите бяха на 1 –во място на почетната стълбичка, Румъния на 2 –ро и Турция на 3 –то в Купата на балканските нации.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *