Промотират „Еразъм+“

Промотират  програма „Еразъм+“ сред академичната общност на Югозападния университет „Неофит Рилски“. Събитията са организирани от Отдел „Международни образователни програми и сътрудничество“, свързани  са в рамките на световната инициатива ERASMUS DAYS 2020.

На 15.10.2020 г. от 10:00 ч. в зала 115 (Учебен корпус № 1) чрез презентация ще бъдат представени възможностите за обучение, работа и практика в чужбина, които предоставя програма „Еразъм+“ на студентите и докторантите на ЮЗУ „Неофит Рилски“.

В същия ден от 11:00 ч. във фоайето на Учебен корпус № 1 ще се състои и фотоизложба, озаглавена „Il nostro bel viaggio – Нашето красиво пътуване“ с автор Василена Димитрова, студент от Факултета по изкуствата, бивш Еразъм студент в Университета за чужденци в Перуджа.

На 16.10.2020 г. от 10:00 ч. в зала 114 (Учебен корпус № 1) чрез презентация ще бъдат представени възможностите за преподаване и обучение, които програма „Еразъм+“ предлага на преподавателите на ЮЗУ „Неофит Рилски“.

В същия ден от 13:30 ч. в зала 114 (Учебен корпус № 1) ще бъдат представени и възможностите за обучение, които програма „Еразъм+“ предлага на административните служители на ЮЗУ „Неофит Рилски“.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *