Симитлийският мотошампион отново №1

Симитлийският мотошампион отново се окичи със златото. Това стана на „ПЕТРИЧ ГРАНД ПРИ“, където и в двата манша, Димитър Грозданов завърши на първата позиция. Митко  участва от в клас МХ2 от МХ ТИЙМ СИМИТЛИ и се представи отлично.

Над 100 състезатели от цялата страна се включиха в 51-то издание на мотокрос „Петрич Гран При“ 2020 г.

Мотополигон „ДЕНИ 518“ край село Самуилово посрещна участници в осем класа. Скоростното трасе, което е с дължина 2 километра беше подготвено за идеален мотокрос, а публиката както винаги – многобройна.

До началото на състезанието бяха подготвени да приемат публика и състезатели около 300 дка обща площ – скоростно трасе с дължина 2 км. и места за публиката, която и този път беше многобройна. Молебен за здраве отслужи архиерейският наместник отец Павел, който пожела здраве и безаварийна надпревара. Кметът на общината Димитър Бръчков подчерта за усилията, които се полагат ежегодно, за да бъде поддържан мотополигон „Дени 518“, както и за високата оценка на български и чуждестранни състезатели, които използват трасето целогодишно за подготовка.

С приветствени думи на старта на мотокрос „Петрич Гран При“ 2020 г. се обърна към състезателите и кметът на с. Самуилово Кирил Стоянов, който оглавява Клуб по мотокрос „Калабак“. Кирил Стоянов е в основата на организирането на тази надпревара.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *