Какви мултивитамини да си купите

Живеем в забързан свят, в който бързите храни са “на мода”. Често се случва да хапваме на крак, а това никак не е добре за организма ни. Храната не може да се усвои пълноценно, а системите в организма ни започват да “страдат”. 

Храносмилателните смущения са първият сигнал, че нещо трябва да се промени и то в най-скоро време. Те биват последвани от хронична умора и влошено състояние на кожата и косата, също както и от повишени нива на стрес. В подобни ситуации, приемът на хранителни добавки е много добро решение, което ще ни избави от редица неприятни състояния. Купете качествени мултивитамини от HealthStore и не бъдете безотговорни към здравето си. 

Защо да пием мултивитамини

Мултивитамините са комплексно решение, което е подходящо за възрастни, деца, жени и мъже. С негова помощ успяваме да си набавим нужните витамини, минерали и разни други микроелементи, които по някаква причина не са в нужните количества в организма ни. Това, на свой ред, ни кара да се чувстваме зле, също както и да сме уязвими за различни вирусни и бактериални инфекции. 

Най-малките са изключително податливи към подобни състояния през есенно-зимния сезон, когато е и подходящото време да приемаме мултивитамини под формата на таблетки, сироп, бонбони и прочее. Поръчайте ги от онлайн магазин Healthstore.

Какво съдържат

Съдържанието на мултивитамините е сходно в повечето случаи. Тъй като този продукт акцентира върху комплексния подход, в него могат да се открият следните елементи:

  • Витамин А, В и С;
  • Витамин D, E и F;
  • Витамин В1, В2, В9, В12, В7 и В5;
  • Лутеин и Ликопен – при някои;
  • Цинк, Магнезий, Желязо, Селен, Мед и някои други минерали.

Добре е да приемате мултивитамини в допълнение с пълноценното хранене, което трябва да е разнообразно и богато на питателна храна. Мазните и тестените изделия не са за препоръчване, така че ги заменете с “жива храна”, която има богато съдържание на витамини и минерали.

За кого са подходящи добавките

Хранителните добавки с естествен произход са подходящи за деца и възрастни, също както и могат да се пият постоянно. Някои хора страдат от хронични заболявания, които пораждат нуждата от непрекъснат прием на конкретната добавка. Бременните също имат нужда от допълнително подпомагане, а най-малките е добре да пият витамини и минерали, заради бурния си растеж и големият разход на енергия. Комплексните решения са добрият вариант в повечето случаи, затова заложете на това и се радвайте на отлично здраве дори и през зимните месеци!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *