Швейцарски бебешки колички на едро

Бебешките стоки се радват на постоянен интерес на пазара, защото родителите не пестят средства и усилия, за да не липсва нищо на децата им. Затова тези артикули, сред които една от най-необходимите придобивки са количките, са добър вариант за бизнес дори във времена на криза.

Ако сте търговец, за да преборите конкуренцията, ви трябва надежден партньор, който предлага висококачествени бебешки колички на едро . Швейцарската компания „ZIZITO SA“ със седалище в град Фрибур е производител на доказали се вече на пазара артикули за деца, а официален дистрибутор на продуктите за България е „Зизито БГ“. Количките на известната марка се отличават с надеждността си и с модерната си визия.

Как да се възползвате от възможността за бизнес с бебешки колички?

Преди да пристъпите към договаряне с нов партньор в бизнеса, е препоръчително да го проучите. В днешните дигитални времена това може да стане лесно, като разгледате сайта на евентуалния доставчик. Така ще придобиете представа едновременно за асортимента, който предлага и за условията за съвместен бизнес.

От сайта на ZIZITO става ясно, че търговецът на едро предоставя специални условия за работа на всичките си партньори. Те могат да са както търговци на дребно, така и складове.

„ZIZITO SA“ представя на пазара качествени бебешки и детски продукти на конкурентни цени. Съотношението качество/цена е в полза на потребителите. Това прави швейцарските колички особено търсени на българския пазар. Предлаганите артикули са сертифицирани за продажба и употреба.

Всички членове на семейството на ZIZITO винаги получават най-добрите продукти с експресна доставка. Стоките пристигат в кратки срокове директно във вашия търговски обект.
Сайтът за дистрибуция и търговия на едро на ZIZITO дава информация за асортимента от бебешки колички и други детски артикули. Публикувани са също подробни Общи условия за продажба и доставка на стоки в България и Общи условия за консигнация.

Установяването на контакт с представителите на реномираната швейцарска марка може да стане бързо и лесно и без необходимост от физическа среща. Желаещите да развиват бизнес с бебешки колички могат да попълнят форма за запитване на сайта или да позвънят по телефона, за да получат по-подробна информация.

Колички с гарантирано качество

Продуктите на zizito.com са с доказано качество и отговарят на най-високите европейски стандарти. Всички колички имат сертификати за безопасност – SGS Швейцария.

Бебешките колички на известната марка са с швейцарска конструкция и елегантен дизайн. Визията им е атрактивна и съответства на модните тенденции по отношение на силуета и цветовата гама. Предлагат се едноцветни колички в класически нюанси за момчета и момичета, а също ефектни принтове и варианти в два или повече цвята.

Предлагат се всесезонни модели или за два или три сезона. Освен детски колички с четири колела има и триколки за деца над 18 месеца.

С оглед на факта, че децата растат бързо и нуждите им се променят, може да се избере комбинирана бебешка количка от типа 2 в 1 и 3 в 1. При варианта 3 в 1 има кош за новородено, който може да се трансформира в седалка. Много практично е включено и столче за кола, за да не се налага да се избира отделно.

В каталога на бранда са изброени всички основни характеристики и екстри на отделните артикули. Посочени са размерите на изделието в сгънато и разгънато състояние, а също и начина на сгъване, което обикновено става много лесно. Указани са тежестта на количката и допустимото тегло на детето, а също и за каква възраст е подходяща. В швейцарските колички малкият пътник се чувства комфортно, защото седалките, опората на гърба и поставката за крачета могат да се регулират.

Дръжките са ергономични и също могат да се регулират според височината на този, който вози малчугана. Разходката е гарантирано безопасна, защото количките имат предпазен борд, а за по-голяма сигурност е предвидена и обезопасителна лента за ръка.

Също с оглед на сигурността бебешките колички разполагат със спирачки и възможност за заключване на предните колела, а задните колела имат пружинно окачване. Конструкциите са изработени от здрави и трудни за износване материали.

Сред екстрите са покривало за крачета и комарници. Удобство за родителите са просторните багажници на количките.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *