Директорът на болницата с апел за доброволци и дарения

Директорът на благоевградската болница д-р Огнян Митев отправи призив към съгражданите си. Той апелира за обединяване в името на здравето. Иска лекари, медицински сестри, акушерки и студенти за включване в така наречената кауза „Всички срещу Ковид!“. Също така са необходими и парични дарения за закупуването на предпазни средства за персонала и пациентите.

Ето и съобщението:

Скъпи съграждани,

Вярваме или не в съществуването на Ковид-19, в ефикасността на маските или в противоепидмичните мерки от страна на правителството, днес трябва да се обединим, за да помогнем на нашите съграждани, медици, грижещи са за нашето здраве в този период.

Днес, директорът  д-р Огнян Митев излезе с призив към:

Лекари, медицински сестри, акушерки и студенти за включване в така наречената кауза „Всички срещу Ковид!“. Всеки желаещ да се включи, може да изпрати своите три имена, образование и телефонен номер на електронния адрес на лечебното заведение – mbal_bl@abv.bg.

Останалите благоевградчани и живущи в региона, за набиране на парични дарения за закупуването на предпазни средства за персонала и пациентите. Който желае да помогне, може да го направи с превод по банковата сметка на лечебното заведение.

Благодарим на всички медици приели всички рискове в името на обществото! Поклон!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *