Тунизийци ни учат на бизнес виртуално

Българо-тунизийски онлайн бизнес форум с двустранни бизнес срещи организра Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Представители на фирмите ще  разменят информация и ще осъществят преки контакти помежду си. Очаква се участието на представители на тунизийски компании от хранително-вкусова промишленост и производство на напитки, селско стопанство, текстилна промишленост, машиностроене, електроника, енергетика, ИКТ, научно-изследователска дейност. Предвижда се и включването на представители от сектора на правно-консултантските услуги, финансови институции и др., които търсят български партньори, в т.ч. и за внос на тунизийския пазар.

Събитието ще се проведе от  12.00 ч. на 24 ноември 2020 г., като ще се открие с официална част и двустранни бизнес срещи между участниците, които при необходимост ще продължат и в следващите два дни.

Желаещите да вземат участие могат да се регистрират като попълнят регистрационната форма на следния линк: https://forms.gle/9e8Up1qYaFiQdFsDA. Крайният срок за регистрация е 20.11.2020 г.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *