Ще се случи ли Панаир на суетата?

Премиерата на най-новия спектакъл на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград ще се състои на 26-ти ноември 2020 година от 19:00 часа. След като два пъти премиерата беше отменяна – на 13 и на 19 ноември, от театъра вярват, че в тези трудни времена най-накрая грандиозният спектакъл ще се случи.

„ПАНАИР НА СУЕТАТА“ от Кейт Хамил, по едноименния роман на Уилям Такъри с режисьор директорът на театъра Маргарита Мачева.

Зрителите ще могат да се насладят на зрелищното представление, с което благоевградският театър ще обогати репертоара си от съвременни адаптации на класически произведения – „Тартюф“, „Портретът на Дориан Грей“ и други.

След Нощта на театрите, в която на сцената на Драматичния театър се изигра танцовия пърформънс „ТРИ – Спектакъл за търсенето“, на 23-ти ноември (понеделник) актьорският клас на проф. Стефан Данаилов в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ ще завърши националното си турне в Благоевград, с представлението „Зверското Синьо“.

След двата гостуващи спектакъла, на 26-ти ноември 2020 г. (четвъртък) от 19:00 ч. ще се състои дългоочакваната премиера на „Панаир на суетата“!

Сценичен вариант и режисура – Маргарита Мачева,  сценография и костюми – Марина Райчинова, музика – Петър Дундаков, хореография и пластика – Мариана Йотова.

Участват: Мариана Бонева, Гергана Цакова, Нено Койнарски, Божидар Йорданов, Иван Николов, Аладин Алиибрахим, Теодор Куков, Недиляна Павлик

Всички театрални представления се провеждат при спазване на противоепидемичните мерки!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *