Сесията ден по-рано заради затварянето на държавата

С един ден изтеглят датата на месечното заседание на Oбщински съвет в Благоевград. Вместо в петък тя ще бъде предишния ден – в четвъртък, на 26 ноември.

Изтеглянето на датата е заради предложението за затваряне на държавата от петък.

На сесията ще бъдат задължени всички общински търговски дружества да имат банкови сметки само в обслужващите банки на Община Благоевград. Определят състава на комисиите със заповед на кмета на Община Благоевград и включване на общински съветници в тях. Създават Консултативен съвет /комисия/ за борба с COVID- 19.  Решават за даване на съгласие за разрешаване изработване на Подробен устройствен план (ПУП)- изменение плана за регулация и застрояване (ПРЗ) на УПИ ІІ- за православен храм на пазара и нов УПИ – за паркинг.

Гласуват приемане на проект на Програма за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на Община Благоевград 2020-2023. Гласуват подготовка на проектно предложение с наименование „Ремонт, обновяване и въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сградата на Камерна опера и Народно читалище „Никола Й. Вапцаров-1866“-Благоевград, . финансиране на процедури „Инвитро“ със средства от бюджета на Община Благоевград и други.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *