Да построиш дом след пожар с помощта на добри хора

С помощта на дарители семейство възстанови къщичката си след голям пожар в Белица.

Развълнувани семейство Ваня Велчова и Стефан Гроздин разказват, че със средствата, които получили от добри хора  и с малкия кредит, който изтеглили от банката построили две стаички, но стигнали до тук.. „ Никой не очаква такова нещо да му се случи, но се случва. Ще се оправят работите знаем , за това искаме  да благодарим на всички хора,  които се отзоваха и ни помагат“, споделят развълнувани двамата съпрузи.

Благодарят и на кмета Радослав Ревански, който веднага се разпореди и изпрати техника за изхвърляне на строителните отпадъци със средства от общината, на  ДГС-Белица,  на хората с големи сърца Вълко Саев и сестра му Христина Хайнрих, които донесоха добра парична сума. На хората от Белица, Елешница и от няколко села на община  Гоце Делчев,  които ни донесоха нова печка, телевизор, завивки, дрехи за децата, хранителни продукти и малки парични суми, дадени от сърце. Няма да забравим неподправената добрина и човечност“, развълнуван споделя Стефан.

Да припомним, че на 19.11.2020  около 23.45 ч. от късо съединение на електрическата мрежа, пламва къщата на Магдалена Лефтерова, в която от години живее младото семейство Иванка Велчова и Стефан Гроздин с двете си деца на 7 и 13 години. При развихрилия се пожар на скоро ремонтирана къщата изгаря до основи с цялата покъщнина, както и плевнята разположена в близост до нея.

 

 

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *