Номинирай твоите герои, подарили надежда

Възобновяват инициативата „Подари надежда“ в Сандански.

Инициативата е една възможност в тази трудна и изпълнена с предизвикателства година, да напомним на обществеността за Доброто и Толерантността, Надеждата и Съпричастността. Те са израз на нашето отношение, загриженост и човечност, те са желание за промяна, те са сила и най-вече смелост.

Търсейки доброто у хората, дарили надежда и извършили добрини – достойни, хуманни, високоморални, ние решихме да открием тези хора, проявили изключителна отговорност, съпричастност и толерантност през настоящата година, за да ги уважим и да почетем публично стореното от тях добро. Добро, което не остава незабелязано!

Как може да участвате в инициативата “Подари надежда“?

Всеки гражданин на община Сандански може да номинира човек или екип, извършили добро. Допускат се и групови номинации, когато повече от един човек е участвал в планирането, организирането и осъществяването на доброто дело.

Номинацията е писмена и мотивирана.

Добрината трябва да е реализирана през календарната 2020 г.

Номинацията трябва да съдържа следната информация:

От кого е номинацията /трите имена, телефон за контакт/;

Кой/ Кои е/са номинирани;

Описание на доброто дело;

Номинациите трябва да бъдат изпратени до 18 декември, на email: oba_sandanski@abv.bg  или на място в сградата на община Сандански, Административен център – Деловодство.

Във втория етап „Подари надежда“ за 2020 г. ще бъдат разгледани всички добротворни дела, от сформирана с решение на Общински съвет – Сандански комисия.

Дарителите на надежда ще бъдат обявени и наградени на 30 декември!

Номинирай твоите герои, подарили надежда! Нека всички научат за тях!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *