Нови модели на полилеи в Бриколаж

Лидерът при осветителните тела, това е Негово Величество полилеят. Ако искаш класическо или модерно решение, ако търсиш висока практичност, но и изтънченост, със сигурност е добра идея да се замислиш за осветление като добре познатите ни полилеи. Те заемат достойно място във всяка спалня, хол, кухня, детска и дори магазин. Всяка една стая в дома ти би могла да изглежда просто прекрасно, стига да се осмелиш да реализираш интериорните си мечти, които включват и светлоизточник с красив дизайн. 

Какви са основните предимства на полилеите

Подобен вид осветителни тела могат да се опишат като изящни, стилни и многофункционални. Те са умел акцент, но и вещ от първа необходимост. С тяхна помощ можеш както да демонстрираш добрия си вкус, така и да се насладиш на чисто практически ползи като добро ниво на осветеност, широко приложение и лесен монтаж. Формата, размерът и яркостта на светлината са трите най-важни критерия, които е добре да предхождат избора ти. А за да бъде той издържан във всяко едно отношение, те съветваме да заложиш на онлайн магазин Бриколаж. 

В кои стаи могат да се поставят

Лед и традиционните полилеи са подходящи за повечето видове помещения като спалня, всекидневна, кухня, трапезария и т.н. В коя стая ще го позиционираш ти? Въпрос на личен избор и индивидуална гледна точка. Ако искаш повече шик в хола, постави този вид светлоизточник там. Но ако спалнята ти е най-важна, то няма спор – бъдещият ти полилей трябва да бъде там. Не забравяй, че съществуват и много различни модели от този вид светлоизточник:

  • Класически или винтидж – и двата вида са подходящи за навсякъде;
  • Лампи в изразено индустриален стил – решенията с градско излъчване набират все по-голяма популярност;
  • Модерни и традиционни – минималистично излъчване и усещане за простота;
  • С кристали – изисканост, блясък и лукс на високо ниво в комбинация с поглед към детайла;
  • Лед лампи – ниска консумация на ток и възможност за регулиране на цветната температура.

Каквото и да решиш, резултатите ще бъдат гарантирано отлични. Готов ли си за тях? Нетърпелив ли си да постигнеш точно този интериорен ефект, който винаги си търсил? 

Защо са толкова предпочитан вид осветление

Просто е. Полилеите са основно осветление, което е не само ефективно, но и изключително красиво. С негова помощ, ще можеш да постигнеш желаната атмосфера в която стая пожелаеш – прелъстяваща и запомняща се. Какво чакаш още? Нима утре не е късно да поръчаш желаното осветление от Бриколаж? 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *