Питат неврокопчани за визията на Града

Анкетно проучване за това как да се развива градът до 2027 година ще прави Община Гоце Делчев. Кои са най-необходимите мерки за подобряване състоянието на общината, кои са приоритетните направления за икономическо развитие, кои са основните проблеми в града и съставните населени места, кои са важните проекти за селата – това са само част от важните въпроси, на които хората могат да дадат своя отговор в предстоящата анкета.

Мнението на гражданите е важно, тъй като в изпълнение на Закона за регионалното развитие и в отговор на предизвикателствата пред новия програмен период на ЕС, администрацията на кмета Владимир Москов започна разработването на План за интегрирано развитие на община Гоце Делчев за периода 2021-2027 г.

От екипа на Владимир Москов са категорични, че гражданите трябва да вземат активно участие в изработването на плана, което ще гарантира качеството му и възможността за изпълнение на заложените цели. Затова те ще предложат на местните жители да попълнят анкетни карти, в които да посочат своята визия за развитието на Гоце Делчев.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *