ГЕРБ Благоевград се стягат за изборите

Дали са готови структурите на ПП ГЕРБ – община Благоевград за предстоящите парламентарни избори на 4 април 2021 година обсъдиха на работна среща.

Оказва се, че повече от всякога общинската организация на ПП ГЕРБ Благоевград  е консолидирана, обединена в действията си – за утвърждаването на политика за модерно развитие на община Благоевград и подобряване на живота на хората в нея. За това е категорична председателят на общинската организация на ПП ГЕРБ Благоевград инж. Росица Димитрова. „Ние сме най-близо до хората, познаваме проблемите им, познаваме проблемите и на града, и на съставните населени места. Ние можем да бъдем техният глас в парламента, да отстояваме техните човешки права и правата на развитието на нашия прекрасен край  и на България“, подчерта инж. Росица Димитрова.

На работната среща на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – община Благоевград и общинските съветници на ГЕРБ присъстваха и областният координатор за Благоевград Андрей Новаков и областният организационен секретар Даниела Савеклиева.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *