Грамота за най-възрастната акушерка

Най-възрастната акушерка в община Сандански получи грамота. С благодарност за грижата и всеотдайността, поемайки в ръцете си новия живот, кметът поздрави с кошница плодове и грамота най-възрастната акушерка Мария Драгулева.

По повод един от големите народни празници, посветен на „бабите“ – жените, които помагат да се появи нов живот, кметът на община Сандански – Атанас Стоянов, посети първото бебе за 2021 г. Малката Йоана, която се ражда на 1 януари 2021 г. в МБАЛ „Югозападна болница“, бе изненадана със специална грамота за първо бебе, кутия с подаръци и проходилка, с която да направи своите първи крачки.

Кметът пожела на цялото семейство, за които Йоана е трето дете, да бъдат здрави и да отглеждат децата си с много любов и грижа. В знак на уважение и благодарност към всички акушери и гинеколози, които помагат при появата на всеки нов живот,  Атанас Стоянов, подари на отделението многофункционален принтер, с пожелание да се раждат повече бебета, които да бъдат все така обгрижвани с любов, внимание и отдаденост.

За здраве бе отслужен водосвет.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *