Как капките вода ще вдъхновят таланти

Деца грабват четки, моливи и химикали, както и компютъра, за да изразят отношението си към всяка капка.

Младите таланти ще рисуват, пишат  есе, съчинение или стих в  конкурса „С отношение към всяка капка“.

По случай отбелязването на Световния ден на водата – 22 март, „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград, БНР – Благоевград и Музей на водата – Благоевград отправят ново творческо предизвикателство.

Участници в конкурса могат да бъдат всички ученици от 1. до 12. клас, като за целта трябва да изпратят своя творба – рисунка, есе, съчинение или стих на тема „С отношение към всяка капка“.

Участниците могат да изпратят своите произведения на адреса на ВиК, e-mail: art_vik@vikblg.com, чрез съобщение на Facebook страницата на Музей на водата – Благоевград.

Необходимо е да бъде посочена информация за автора: имена, клас, учебно заведение, населено място и телефон за връзка.

Крайният срок за подаване на творбите е 15 март 2021г.  Специално сформирано жури ще разгледа и класира произведенията.  Победителите, които ще заемат I, II и III място ще получат награди!

Конкурсът е съвместна инициатива на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград, БНР – Благоевград и Музей на водата – Благоевград, която цели да насочи вниманието на децата към необходимостта от опазване на водата и отговорната употреба на този жизненоважен ресурс!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *