Може ли да спестяваме докато пазаруваме?

Много хора се оплакват от високите цени по магазините. Те споделят, че не могат да спестят нито стотинка, освен ако не се лишат от определени хранителните стоки и други продукти за бита. Това обаче е малко спортно, защото големите хипермаркети често предлагат стоки на промоция, а интернет пазаруването е съпроводено от предоставяне на промо кодове с големи отстъпки. В случай, че не знаете как да пестите, докато пазарувате, то тогава прочетете тази статия докрай.

Как да пестим пари и да имаме всичко необходимо?

 

Тези, които пазаруват в наземните търговски обекти, е добре да се абонират за специалните каталози за намаления и промоции, издавани от дадения търговец. За съжаление това е доста ангажиращо, защото трябва да чакате определена дата от месеца, за да получавате промоционалните брошури на хартиен носител, който може да изчезне бързо от пощата ви.

По-добрата идея е да пазарувате онлайн. Едно е, че ще намерите същите, че и по-добри стоки, а друго е, че ще спестите немалко пари от транспортни разходи. Не на последно място можете да потърсите добър сайт за отстъпки като Отстъпка.БГ, където ще видите ваучери за отстъпка, представляващи комбинация от числа и букви. Тези ваучери се въвеждат по време на интернет пазаруването ви.

В наши дни се предлагат промоционални кодове даващи отстъпки от 1, 5, 10, 20, 40, 50 и 70 процента, а да не говорим, че можете да попаднете и на още по-изгодни оферти. По този начин Вие просто пестите, и се радвате на висококачествени продукти или услуги. Вие можете да купувате храна и козметика, да получавате бонуси в букмейкърските сайтове, да вземете отстъпка при теглене на бърз кредит или просто да закупите хостинг план за вашия личен или фирмен сайт.

Промоционалните кодове наричани още купони или ваучери, могат да се намерят свободно в мрежата, а това Ви позволява част по-скоро да си осигурите надежден начин за спестяване. Това не е някаква реклама, не е и подвеждащ текст, а реалността, в която всеки може да се увери лично. Търговията в мрежата просперира, а целта е да се достигне до по-голям брой клиенти.

Какво по-точно значи промо код?

 

За да ни разберете по-ясно, ще дадем един пример. Да речем, че сте се регистрирали в онлайн магазин за дрехи и сте закупили няколко артикула, които Ви харесват. Търговецът забелязва вашия интерес и иска да Ви се отблагодари, като Ви изпрати промо код, който е съставен от букви и цифри, които се въвеждат в обособено за тях поле, когато правите поръчка. Промо кодът ще Ви донесе определен процент намаление, което ще се приспадне от общата цена на продуктите, които сте поръчали. По този начин новата Ви покупка ще бъде два – три пъти по-евтина.

По-добрата новина е, че вече не се налага да сте редовни клиенти, за да Ви изпратят промо код за намаление. Такъв можете да откриете в специализираните сайтове за промоционални кодове за пазаруване или поръчка на услуги. В тези онлайн платформи ще намерите всичко необходимо, и ще можете да започнете с онлайн пазара Ви, като в същото време пестите немалко парични средства. Процентите на отстъпките варират между 5%, 10%, 15%, 50% и дори 75%. Важното е да се насочите към правилния купон и да го използвате в срок, защото веднъж изтекла промоцията, тя не може да се използва отново. Бихме се радвали, ако този материал е бил полезен и Ви желаем успехи!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *