2:0 за Пирин срещу Септември Симитли

В мач от 18 кръг на Втора професионална футболна лига Септември Симитли се изправи срещу отбора на Пирин Благоевград.

Спас Георгиев и Александър Георгиев донесоха успеха на „орлетата“срещу Септември (Симитли) с 2:0. Тимът на Уорън Фийни се откъсна на 5 точки пред втория в класирането, преди изиграването на останалите мачове от кръга!

Първото полувреме премина в равностойна и мотивирана битка за гол. Няколко пропуснати положения направиха момчетата на Симитли, като не успяха да направят точно попадение. В 38-ата минута, домакините от Благоевград удариха греда, а в края на полувремето – 45-а минута, успяха и да поведат в резултата / гола отбеляза Спас Георгиев /. Така премина първата половина от срещата.

През второто полувреме, 48-а минута, чудесно спасяване на Филип Димитров защити Септември от втори гол. 10 минути по-късно, обаче, Александър Дюлгеров  успя да изпрати топката във вратата на Септември Симитли, с което покачи резултата за 0:2. Последва смяна за отбора на Симитли. Христо Младенов влезе на мястото на Анатоли Лулейски. В 78 минута, в игра влезе Кирил Мутавджийски на мястото на Илия Карапетров, на мястото на Николай Стоилков влезе Слави Косов, а Здравко Карадачки смени Даниел Гогов. Въпреки смените и мотивацията, момчетата на Септември не успяха да победят домакините си от Пирин и завършиха с резултат 0:2.

Главен съдия на срещата бе Владимир Вълков от Пловдив. Негови асистенти бяха Георги Стамболджиев и Цветан Горанов от Пловдив. Като четвърти съдия се изяви Любослав Любомиров от Перник. БФС делегат бе Георги Лалев от София,  а в ролята на съдийски наблюдател бе Милко Николов, също от София.

 

 1 Comment

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *