Лидерката на Жени ГЕРБ Благоевград напусна поста, не попаднала в листата

Общинският ръководител на Жени ГЕРБ Благоевград се оттегли от поста. Елена Ташкова не получи доверието на ръководството на ПП ГЕРБ и няма да бъде част от предизборната листа за предстоящите парламентарни избори в Благоевградски многомандатен избирателен район.

В тази връзка, счита, че в настоящия момент неин морален дълг е да се оттегли от поста, който заема като общински ръководител на Жени ГЕРБ. Изразява личната си и професионална благодарност към всички за гласуваното  доверие и за множеството номинации, които получила в областта от Община Хаджидимово, Сатовча, Гоце Делчев, Гърмен, Петрич, Сандански, Кресна, Струмяни, Разлог, Банско, Симитли, Белица, Якоруда и Благоевград, както и от други области в страната.

Не напуска партия ГЕРБ, тъй като за развитието и укрепването й работила дълго и усилено, убедено и безрезервно. Работата й с дамите от съсловната организация на територията на община Благоевград, участието ми в областни и национални срещи и в многобройни мероприятия през изминалите години изпълвали живота й с удовлетворение.

Ще посвети всички свои знания и умения на увеличените й професионални ангажименти като началник-отдел в ДФ „Земеделие“. Ресорът от дейности, за който отговаря изисквал все по-голяма ангажираност от нейна страна, както към ръководството на Фонда, така и към неговите бенефициенти. Ще работи всеотдайно за развитието на Област Благоевград посредством популяризирането и прилагането на схемите и мерките за финансово подпомагане, които администрира ДФЗ и вярва, че така ще бъде по-полезна за хората от областта в този труден период на пандемия.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *