Отличиха социални работници за празника им

Министерството на труда и социалната политика номинира и отличи  с грамота  двама служители в социални институции  от община Струмяни. Отличията са за Световния ден на социалния работник – 16 – ти март.  Със своите знания,  умения, труд, лични и професионални качества, те доказват ежедневно, че професията „социален работник“ е призвание, дадено на малцина.

Тази година  номинираните и отличени специалисти  от Министерство на труда и социалната политика в община Струмяни в категория  „социален работник – услуги за пълнолетни лица“ са Мария Парангелска  –  социален работник в „Дом за пълнолетни лица с психични разстройства“ –  село Раздол, община Струмяни и Костадин Котев – социален работник в „Защитени жилища за лица с умствени и психически  разстройства“ –  село Раздол, община Струмяни.

Министерството на труда и социалната политика награди с грамота и Йорданка Цакова от Банско. Грамотата е за номинации на началник отдела „Хуманитарни дейности” в курортния град в четири категории на годишните награди на социалното министерство: „Социален работник – услуги за деца“, „Социален работник – услуги за пълнолетни“, „Социален работник в домове за стари хора” и  „Служител в общинска администрация в структури със социална насоченост“.

Йорданка Цакова бе поздравена от кмета на община Банско Иван Кадев и зам.-кмета по хуманитарни дейности Костадин Атанасов.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *