Театърът с втори опит за премиера след локдауна

Седмица преди дългоочакваната премиера на комедията “Колко е важно да бъдеш сериозен” от Оскар Уайлд, с режисьор Антон Угринов, Драматичен театър “Никола Вапцаров” – Благоевград е принуден да я отложи.

Нововъведените противоепидемични мерки, които ще бъдат в действие от понеделник, 22 март, забраняват посещенията на културни и развлекателни мероприятия от всякакъв вид.

Съобразявайки се със срока на действие на новата заповед, благоевградският театър отлага първата среща с публиката до началото на месец април. Най-нетърпеливите зрители, които искат първи да гледат спектакъла “Колко е важно да бъдеш сериозен” ще могат да заемат своите места в салона на 02-ри април в 19:00 часа. Поради наложените ограничения и нестабилната епидемична обстановка, Драматичен театър “Никола Вапцаров” – Благоевград предоставя на публиката възможността да закупят своите билети безконтактно – онлайн в платформата Entase или да ги резервират на телефон 0879 523 729.

Всички закупени за 27 март билети ще бъдат валидни за новата дата (02.04.2021), без предварителна презаверка!

„Колко е важно да бъдеш сериозен“ от Оскар Уайлд,  режисьор Антон Угринов

сценография и костюми Ванина Цандева, музика Калин Николов

Участват: Нено Койнарски, Йордан Ангелов, Мариана Бонева, Недиляна Павлик, Албена Чобанова, Жанет Керанова, Аладин Алиибрахим, Кънчо Кънев, Теодор Куков и Тара Димитровска и Радослав Балев (Студенти в ЮЗУ „Неофит Рилски“)

От театъра напомнят, че с премиерата, която беше насрочена за 27-ми март, щеше да се отпразнува Международния ден на театъра.

Драматичен театър “Никола Вапцаров” – Благоевград уверява зрителите си, че всички спектакли се провеждат при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *