Експерти на ПП „Има такъв народ“ представиха не предложения, а решения на важни проблеми

За първи път политическа партия, тръгнала към избори за участие в парламента, представи пред жителите на Благоевград експертите си. ПП „Има Такъв Народ “ доведе в Благоевград екип от знаещи, можещи, образовани хора, които очи в очи с благоевградчани разискваха проблемите в управлението на държавата, изразявайки не само експертно мнение и предложения, а и решения на въпроси в основните сектори на икономиката у нас.

Срещата се състоя в зала „22-ри септември“ в Благоевград, а на нея присъстваха много граждани, включили се активно в дискусията, след представяне на експертите и програмата на ПП „Има Такъв народ“. Домакини бяха областният лидер и водач на листата на партията адв. Илко Стоянов и кандидатите за депутати.

Адв. Стоянов представи експертите, специалисти в различните сектори , които очертаха основните приоритети в ресорите си, включени в програмата на партията. Докторът по философия на правото, политиката и икономиката Пламен Николов, завършил в България и специализирал във Франция, говори за приоритетите в сектор „Външна политика“, Пламен Абровски – член на Управителния съвет на Националния съюз на земеделските кооперации, говори за сектор „Земеделие“, д-р Красимир Димитров – университетски преподавател, представи сектор „Култура“, Ивайло Кожухаров – експерт по туризъм, говори за сектор „Туризъм“. Павела Митова – експерт „Отбрана и Сигурност“, изнесе шокиращи данни за работата на МВР и прокуратурата. Йордан Бъчваров говори за „Околната среда и водите“.

Експертите представиха  основните приоритети, които са включили в партийната програма, създавайки усещането за стабилност и познаване в дълбочина на основните проблеми в България.

Срещата с експертите на ПП „Има такъв народ“ предизвика сериозен интерес у присъстващите. След представянето на основните приоритети, се оформи сериозна дискусия, поставяха се въпроси от всички сфери на политическия живот у нас, на които експертите отговаряха компетентно. Те не обещаваха, не политиканстваха, те даваха решения.

Изключително интересна среща, оставяща увереността, че тези млади хора, включени в екипа на Слави Трифонов, чертаят едно ново бъдеще и поставят експертното начало в управлението на държавата. Те боравеха с факти и говореха истини. От това има нужда българският народ в момента.

Информацията е от предизборния щаб на ПП „Има такъв народ“. Публикацията е безплатна.

Парламентарни избори’2021

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

 

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *