Система за първа помощ на бебета има Спешния център в Симитли, дарение от Ст. Апостолов

За първи път у нас, в Симитли, спешен център се оборудва с Embrace warmer-система. Специализираната апаратура осигурява на бебетата продължително поддържане на топлина в първите минути и часове след раждането.

Голямото дарение за Спешния център в Симитли е от Стефан Апостолов, депутат, който е и кандидат за следващ мандат като народен представител, и писателката Десислава Николова. Системата е закупена от средства от продажбата на книгата на Десислава Николва – „Щастлива и красива бременност като моята” и от лични средства на Стефан Апостолов. Embrace warmer е предназначена за използване в линейка при транспорт от един болничен сектор към друг. „Състои се от отоплител, отоплителна подложка и специализирана завивка за многократна употреба. Дарението включва също пулсоксиметър за бебета и преносим триканален електрокардиограф за деца и възрастни.С осигуряването на тази жизненоважна апаратура, се надяваме да улесним работата на медиците и да им помогнем във вземането на адекватни и навременни решения за най-малките пациенти”, обяснява чрез личния си профил във фейсбук Стефан Апостолов. Негова лична кауза са децата. „Затова и за в бъдеще, ако отново ми гласувате доверие, ще продължавам да дарявам половината от своята заплата на двойки за Ин витро процедури, както й за семейства, които се опитват да имат дете чрез донорство. За да ме подкрепите на 4 април гласувайте с номер 28 в бюлетина, след което отбележете в кръгчето моят преференциален номер 122!!!

Стефан Апостолов е кандидат за втори мандат на народен представител. Той е част от листата на ПП ГЕРБ, от гражданската квота. Апостолов е в кандидатската листа отново, за да продължи това, което прави четири години досега – финансова и логистична помощ за семейства с репродуктивни проблеми за повече деца в Симитли, Благоевград, региона и България; за повече инвестиции в спорта, инфраструктурата, за помощ на предприемачи , за човешко отношение към хората в Симитли и региона.

Информацията е от предизборния щаб на Стефан Апостолов. Публикацията е безплатна.

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ’2021

Купуването и продаването на гласове е престъпление!Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *