1Х2 – какво представляват бързите залози?

В света на спортните прогнози ще открием, че винаги има доста изкусителни пазари, предоставени от всеки реномиран бранд, чиято основна задача е да повишат интереса и да накарат запалянкото не просто да се наслади на играта, но и при успех да получи по-сериозна и впечатляваща награда. Точно по тази причина ще открием, че букмейкърът Palms Bet е решил да даде още една възможност на своите фенове в лицето на така наречените 1Х2 бързи залози.

Едно от големите условия, когато говорим за промоционални игри с по-сериозни шансове за успех, е същите да имат разумно ниво на риска, както и да позволяват по-лесното изпълнение на самия залог. С други думи, феновете искат да получат реални шансове за успех и достатъчно добре премерен риск. Политиката на букмейкъра е впечатлявала много пъти спортните фенове и при положение, че говорим за сравнително нов бранд, претенциите му за бързо  налагане на пазара започват да се изпълняват. А и сме сигурни, че малцина са пропуснали експанзията им от началото на годината, която продължава и до този момент с най-различни промоции.

Какво обаче са 1Х2 бързи залози? Очевидно е, че феновете знаят какво означават символите – победа за домакините, равен или победа за гостите. До тук добре, в секцията на бързи залози ще открием налични 3 футболни срещи. За всяка  една от тях трябва да изберем крайния резултат, като коефициентът е разделен на 10, 20 или друга сума, която се отразява спрямо нашият поставен залог.

Правим своята прогноза и след това се отдаваме на спортни дербита – често точно такива се избират в тази секция – и чакаме крайния резултат. Очевидно е, както сме очаквали, че печалбата се определя от залога ни. Колкото по-висок е той, толкова по-висока е и печалбата, но това не важи само за тази промоция или този оператор, но и за всички останали. Тук обаче говорим за забавление и по тази причина трябва да знаем, че операторът нарочно е оставил и минимален праг на залога, който е 50 стотинки.

Не трябва да се изненадваме от това решение, защото все пак говорим за адреналин и тръпка от играта, а не за преследване на някакви главоломни цели. Ще забележим, че в секцията с правила, брандът нарочно е поставил ограничения на максималния залог, поради простата причина, че иска да спести някои по-сериозни главоболия на играчите, говорим за тръпката от играта, а не за някаква мистична тайна за бързо забогатяване, ако търсите такава, букмейкърите не я предоставят.

Всички останали запалянковци ще открият, че освен правенето на спортни прогнози и по-точно онези традиционни прогнози, скоростта наистина е спазена. Бързите залози са позиционирани в отделна секция, но ако трябва да предложим един съвет, тогава препоръчваме да не бързате с решението си, защото тук  няма да откриете наличието на кеш-аут функция, веднъж направен залога, той автоматично не може да се изтегли обратно. Следователно трябва да помислим, да разгледаме статистиката и едва тогава да изберем крайните победители. Може и да не го правим, но защо сами да намаляваме собствените си шансове?

С оглед на всичко посочено, спокойно можем да открием, че този бранд е решил за пореден път да добави още една успешна игра в своето портфолио, но нека не забравяме, че докато той самият се стреми да поддържа отговорната игра, всичко останало зависи от самите играчи.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *