Betenemy: Легендата за бога на слънцето оживява в слот играта Book of Ra

Древен Египет може да се смята за една от най-впечатляващите цивилизации, на които сме ставали свидетели в историята на света. Не е трудно да видим, че през 25 и 24 век пр. Хр. на тази територия ще открием една специална люлка на цивилизацията. И именно в тази епоха се появява така нареченият бог Ра, асоцииран със слънцето. По това време империята е особено богата и до днес може да се конкурира много сериозно с всяка друга империя във вековете напред, като в това число добавяме и Римската империя. Защо обаче говорим за тази древна и много богата цивилизация?

Причината се крие във факта, че днес всеки почитател на риска може да направи едно пътуване във времето, откривайки играта Book of Ra онлайн в платформата на Betenemy. Именно там можем да играем напълно безплатно и с виртуална валута, която практически не крие никакви рискове, но съответно и никакви печалби. Каква е връзката между историята и самата игра?

С навлизането на нови технологии в iGaming сектора и освежаване на някои от най-популярните игри, бързо ще забележим и визуалните промени, анимацията и дори озвучаването на всяко едно предложение в онлайн казината. Повечето студиа стигнаха до заключението, че ротативките са перфектна основа, за да се променят или усложняват, следователно могат да се подобряват единствено с интегрирането на нови мини игри, повече символи и печеливши линии. Именно тематичните игри се оказаха значително по-интересни, а след като говорим за приключения и богатства, архивите винаги ще ни разкажат за онези мистични градове, в които златото се е подминавало, а охолството е било част от ежедневния живот.

Не трябва да забравяме и още една важна подробност, в миналото ротативките бяха изключително праволинейни, ограниченията идваха предимно от факта, че говорим за механични игри, докато с навлизането на по-модерните технологии се претърпяха и по-сериозните промени. Какво трябва да знаем за книгата на Ра, която ще се стреми да разкрие тайните на древните египтяни. Първо ще открием някои символи от историята като фараони, скарабеи, останалите символи пък са заимствани от картите за игра, следователно при тях няма много за обяснение. Една важна подробност, която трябва да отбележим е и наличието на високо RTP. Ако не сте чували за него, това е коефициентът на възвращаемост, който ни показва каква част от нашата изиграна сума трябва да се върне под формата на печалба.

В случай, че се чудите Ра има RTP от 96%. Всичко останало зависи от нашия късмет, защото знаем, че ротативките нямат стратегия и самата игра предлага най-чистата форма на забавление. Компания ще ни правят бонуси игрите, които се предлагат, както и дивите или wild символи, които заместват и допълват дадена линия, за да може да добавим още една печеливша линия, впрочем всички в самата игра са точно 9. Ако искате да върнете времето назад и да търсите съкровища, то трябва да знаете, че не е необходимо да купувате билети и да подновявате паспорта, в онлайн пространството ще открием, че Ра е достатъчно щедро божество, а и самата атмосфера допълва цялостната игра и това ни кара да си мислим, че няма да скучаем, дори и когато играем за забавление с виртуални средства.

 Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *